FLS Company

Met FLS Company denken wij mee over merchandise.

Wanneer je Flügel ziet, weet je dat het tijd is voor feest. Dit drankje is al 25 jaar lang aanwezig op de gezelligste en mooiste feestjes. Het is een van de meest bekende en opvallende drankjes in Nederland. Opvallen: dat doet Flügel zeker met de vreemde eend en roze kleur.

En weet je wat nog meer opvalt? Merchandise van Hogenkamp Souvenirs. Wij houden van opvallen. En Flügel ook. Zoveel zelfs, dat zij een webshop vol hebben met verschillende merchandise. Truien, klompen, boxershorts, sokken, opblaasflessen, BBQ pakketten… Het rijtje gaat nog wel even door. Alles in de bekende roze kleur natuurlijk, met de vreemde eend in de spotlight.

Boswandeling

Boswandeling is een Hollandse likeur met een tropisch tintje. Boswandeling is onderdeel van FLS Company. Hiervoor ontwikkelen wij regelmatig nieuwe merchandise items.  Zo ontwikkelde wij onder andere deze onderzetters.

Wilt u ook dat wij mee denken met uw onderneming om uw merk te versterken?

Dutch Drop

Dutch Drop: het bekendste zoute snoepje van Nederland in vloeibare vorm. En dat met een behoorlijke kick! Dit alcoholisch drankje is in 2015 door FLS Company op de markt gezet (o.a. bekend van Flügel). 

En daar hoort Nederlandse merchandise bij. En wat beter dan een shotklomp! Een klomp om zes Dutch Drop shotjes mee te serveren. Deze klomp aan je voeten dragen is zeker het proberen waard (na een aantal shotjes…).

Wij adviseren je graag

Heeft u behoefte aan relatiegeschenken die echt indruk maken? Wij kunnen u helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om samen met u de perfecte geschenken te selecteren die uw relaties zullen waarderen en uw merk zullen versterken. Laten we samen iets bijzonders creëren!

Onze referenties

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Meer dan 300+ bedrijven maken gebruik van onze souvenirs.