Mooi Wark

Voor de band Mooi Wark leveren wij klompen merchandise!

Mooi Wark, een band die al sinds 1992 meegaat. De in Drenthe opgerichte band staat bekend om zijn boerenrock, waarbij de nummers in het Drents worden gezongen. Bij de optredens van Mooi Wark draait het voornamelijk om improvisatie en interactie met het publiek. Hierdoor is ieder optreden anders.

En dat anders… Daar houden wij ook van bij Merchandisers. Net even andere merchandise. Daarom maken wij voor Mooi Wark – zeer passend – merchandise klompen! En dan hebben we ‘t niet over kleine klompjes die je aan een sleutelhanger hangt, maar échte, grote klompen om te dragen.

De merchandise klompen worden geleverd in de kleuren wit en traditioneel geel, voorzien van een mooie laklaag en het logo van Mooi Wark. Dat is nog eens mooi werk, al zeggen we zelf.

Wij adviseren je graag

Heeft u behoefte aan relatiegeschenken die echt indruk maken? Wij kunnen u helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om samen met u de perfecte geschenken te selecteren die uw relaties zullen waarderen en uw merk zullen versterken. Laten we samen iets bijzonders creëren!

Onze referenties

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Meer dan 300+ bedrijven maken gebruik van onze souvenirs.