Hollandse Relatiegeschenken

Groot assortiment relatiegeschenken uit Nederland

Oer-hollandse relatiegeschenken vind je bij Hogenkamp Klompen & Souvenirs! Bij ons kunt u bijna elk Hollands artikel laten bedrukken met uw eigen logo of tekst.  Of het nu gaat om klompen, tulpen, pennen, sleutelhangers, magneten, flesopeners of tassen.

Wij leveren snel en tegen een scherpe prijs! En je ontvangt altijd eerst een proef binnen 24-uur. Bekijk een greep uit ons assortiment relatiegeschenken en vraag vrijblijvend een offerte aan. Veel van onze relatiegeschenken kunnen wij personaliseren met kleuren en logo’s. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Wij adviseren je graag

Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Direct bestellen

Bestel eenvoudig relatiegeschenken op rekening via
ons B2B platform.

CUSTOM MADE ReLATIEGESCHENKEN

Op maat gemaakte geschenken voor jouw onderneming.

Wij leveren unieke relatiegeschenken. Ben je op zoek naar originele relatiegeschenken of promotiemateriaal? Van designs en productie tot aan levering, wij nemen echt alles voor je uit handen. Geen dertien in een dozijn, maar items die écht onderscheidend zijn en waarmee jij indruk maakt!

Zoek je een partner voor jouw relatiegeschenken? Wij helpen je graag met het leveren van unieke relatiegeschenken op maat. En adviseren je graag over de laatste trends of ontwikkelen samen een passend geschenk dat past bij jouw onderneming.

Onze relatiegeschenken

Portfolio

Coffee-to-go met logo

Sleutelhanger met logo

Klompen met logo

Tulp met logo

Onze referenties

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Meer dan 300+ bedrijven maken gebruik van onze relatiegeschenken.