Merchandise van idee tot product

Al 140 jaar dé partner in Hollandse souvenirs

Wij leveren unieke merchandise voor jouw merk! Ben je op zoek naar originele relatiegeschenken, promotiemateriaal of merchandise? Van designs en productie tot aan levering, wij nemen echt alles voor je uit handen. Geen dertien in een dozijn merchandise, maar items die écht onderscheidend zijn en waarmee jij indruk maakt!

Unieke merchandise voor je fans begint met een goed plan. Daarom starten we met een plan van aanpak om te kijken welke unieke items passen bij jouw doelgroep. We gaan samen in gesprek om dé merchandise voor jouw merk te ontwerpen. Wil je weten wat we allemaal kunnen ontwerpen en produceren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij adviseren je graag

Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Onze aanpak bij het produceren van Merchandise

Onze AAnpak

Wij regelen alles voor gave merchandise!

Wij nemen het complete merchandise proces voor jou uit handen. Tijdens onze kennismaking bespreken we je wensen en gaan we daarna aan de slag om unieke merchandise te bedenken, te designen en te produceren. Binnen no-time heb jij de samples van je unieke logo-items al in handen! Ben je tevreden met de samples? Dan gaan wij over tot productie en leveren wij razendsnel jullie merchandise.

 

HOGE KWALITEIT - RAZENDSNEL GEREGELD

Naast unieke merchandise, garanderen wij ook een hoge kwaliteit en razendsnelle levering van de items. Of je nu op zoek bent naar een relatiegeschenk, promotiemateriaal of presentjes voor jouw personeel? Wij nemen je echt alles uit handen! Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over unieke geschenken. Het enige wat jij moet doen, is contact met ons opnemen. Dan zorgen wij er razendsnel voor dat jij je eigen merchandise hebt.

Onze referenties

Wij zijn een betrouwbare partner voor bedrijven in binnen en buitenland. Meer dan 300+ bedrijven maken gebruik van onze souvenirs en relatiegeschenken.